Tuesday, 15 September 2015 | By: SMK SHAHBANDARAYA

AKTIVITI SLAD SMK SHAHBANDARAYA SEPANJANG TAHUN 2015

Enjoy the video (;

Penyebaran Maklumat DARIH kepada Pegawai-Pegawai PPD Negeri Selangor

Diberi kesempatan buat kami ahli SLAD untuk berkongsi maklumat DARIH buat pegawai-pegawai PPD negeri Selangor yang datang kbermesyuarat di SMK Shahbandaraya pada 7 September yang lalu.

Disedikan oleh:
Varshika

PERSEDIAAN UNTUK PEMANTAUAN LORONG PPDa

Assalm semua.kami ahli SLAD sedang bertungkus-lumus menyiapkan lorong PPDa.Semoga dpermudahkan uruskan kami ye.

Iman Sofea 2M

Saturday, 15 August 2015 | By: SMK SHAHBANDARAYA

PERTANDINGAN MEREKA PAPAN SEPANDUK DI SMK RAJA MAHADIKami telah menyertai Pertandingan Mereka Papan Sepanduk pada 14 Ogos yang lepas.Walaupun hanya mendapat sijil penyertaan namun kami gembira kerana mendapat pengalaman baru di sini.terima kasih SMK Raja Mahadi kerana menganjurkan pertandingan ini.

Disediakan oleh:
Sarah Alisa 2Z

LAWATAN KE KARNIVAL PPDA SMK RAJA MAHADI

Seramai 4 orang ahli SLAD yang telah membuat lawatan ke Karnival PPDa SMK Raja Mahadi.Di samping itu,kami juga menyertai Pertandingan Membuat Sepanduk & Kuiz Anti Dadah oleh AADK.walaupun sekadar mendapat sijil penyertaan tetapi kami mendapat pengalaman yang baru dan berpeluang menyebarkan mesej bahaya DARIH & blog ini kepada warga SMK Raja mahadi dan sekolah-sekolah sekitar.Terima kasih tuan rumah kerana sudi menjemput kami.

Disediakan oleh:
Clarisa 2Z
Manorachini 2Z

Kerjasama PIBG SMK SHAHBANDARAYA

Unit PPDa Smk Shahbandaraya berbesar hati atas kesudian PIBG (Kumpulan Sokongan Ibu Bapa) yang sudi trurun padang membantu kami mencantikkan lagi mural PPDa.

PENYEBARAN MAKLUMAT DARIH & BLOG PPDa OLEH SLAD

Ahli SLAD di bawah unit PPDa telah menjalankan aktiviti penyebaran maklumat menganai DARIH & blog PPDa sepanjang tahun 2015.


Thursday, 13 August 2015 | By: SMK SHAHBANDARAYA